Select Page

 

 

Reserva gratis la teva sessió ioga a Montblanc

Vols millorar el teu benestar físic, emocional i mental? 

Apuntat a la sessió d’iniciació al ioga totalment gratuïta i descobreix com el ioga t’aporta més serenitat, energia i tranquil·litat. A l’entrevista prèvia comentarem tots els detalls sobre com practicar el ioga amb total seguretat i sense complicacions

Les places de la sessió gratis són limitades.

Aconsegueix gratuïtament la teva sessió d’introducció al ioga a l’Espai Merlet de Montblanc. 


Reserva ara gratis la teva sessió de ioga de prova:

La sala de ioga

Testimonis:

A cada sessió de ioga, l’Adrià m’ensenya a escoltar i controlar la meva respiració, el meu cos i la meva ment. Estic aprenent a observar les necessitats del meu cos i el que em demana. A més a més, adapta les sessions segons les necessitats de cadascú sense afectar el ritme dels companys/es.

Fàtima Andreu

Educadora

Tenir una regularitat en la pràctica del ioga m’ha permès tenir un moment per mi en el meu dia a dia. Ara em sento molt millor amb el meu cos i puc fer moviments que abans no podia fer. A més, ha millorat la meva autoestima i gestiono millor els estats d’estrès.

 

Xavier Iborra

Autònom

Amb la pràctica del ioga la meva vida ha anat a millor, he tingut l’oportunitat de centrar-me en el present, en l’aquí i l’ara. El ioga em dóna pau a la vegada que a poc a poc vaig adquirint més seguretat i flexibilitat. Les sessions són de qualitat i pensades pel nivell que pot seguir cadascú.

Montserrat Serra

Educadora Infatil

El ioga em serveix pel meu autoconeixement i m’ajuda a regular els nivells d’estrès. El més emocionant i terapèutic és assistir a les sessions de l’Adrià perquè utilitza el ioga i els instruments, sent una combinació perfecta.

Jordi Salvador

Comercial

El ioga m’ha ajudat a alleugerir el mal de cervicals, em sento més tranquil·la, m’ajuda a dormir i a portar el dia a dia molt millor. Quan surto de les sessions sento un benestar i una gratitud que m’omple. En resum, el ioga m’ajuda a sentir-me millor amb mi mateixa i a tenir un millor estat de salut física i mental.

Tania Rodríguez

Tècnic de laboratoriNo ho dubtis més, reserva ara la teva sessió de ioga de forma totalment gratuïta: