Sessió de ioga gratis a Montblanc

Vols sentir-te millor? 

Descobreix com el ioga t’aporta més serenitat, energia i tranquil·litat.

Practicaràs ioga amb total seguretat i sense complicacions

Apunta’t ara, places limitades

Iniciació en el ioga

Ioga a l’Espai Merlet de Montblanc.

Consulta la disponibilitat omplint el formulari.


Reserva ara gratis la teva sessió de ioga de prova:

Testimoni en vídeo:

Pot ser m’has vist a:

Vine a provar el ioga a Montblanc

Consulta la disponibilitat i reserva ara omplint el formulari:

Testimonis:

A cada sessió de ioga, l’Adrià m’ensenya a escoltar i controlar la meva respiració, el meu cos i la meva ment. Estic aprenent a observar les necessitats del meu cos i el que em demana. A més a més, adapta les sessions segons les necessitats de cadascú sense afectar el ritme dels companys/es.

Fàtima Andreu

Educadora

Tenir una regularitat en la pràctica del ioga m’ha permès tenir un moment per mi en el meu dia a dia. Ara em sento molt millor amb el meu cos i puc fer moviments que abans no podia fer. A més, ha millorat la meva autoestima i gestiono millor els estats d’estrès.

 

Xavier Iborra

Autònom

Amb la pràctica del ioga la meva vida ha anat a millor, he tingut l’oportunitat de centrar-me en el present, en l’aquí i l’ara. El ioga em dóna pau a la vegada que a poc a poc vaig adquirint més seguretat i flexibilitat. Les sessions són de qualitat i pensades pel nivell que pot seguir cadascú.

Montserrat Serra

Educadora Infatil

El ioga em serveix pel meu autoconeixement i m’ajuda a regular els nivells d’estrès. El més emocionant i terapèutic és assistir a les sessions de l’Adrià perquè utilitza el ioga i els instruments, sent una combinació perfecta.

Jordi Salvador

Comercial

El ioga m’ha ajudat a alleugerir el mal de cervicals, em sento més tranquil·la, m’ajuda a dormir i a portar el dia a dia molt millor. Quan surto de les sessions sento un benestar i una gratitud que m’omple. En resum, el ioga m’ajuda a sentir-me millor amb mi mateixa i a tenir un millor estat de salut física i mental.

Tania Rodríguez

Tècnic de laboratori

Gaudeix de la sessió de ioga

Aquests són alguns dels nostres clients:

Vols iniciar-te en el ioga? 

 

Descobreix com el ioga t’aporta més serenitat, energia i tranquil·litat.

 

Practicaràs ioga amb total seguretat i sense complicacions

 

Apunta’t ara, places limitades

Ioga a l’Espai Merlet de Montblanc.

 

 

Consulta la disponibilitat omplint el formulari.

 

No ho dubtis més, posa’t en contacte:

Hola! Sóc l’Adrià Cabestany

Ajudo a les persones que vulguin cuidar-se a aconseguir sentir més benestar físic, mental i emocional.

Com?

Mitjançant la pràctica del ioga adaptat a les necessitats de cada practicant.

Amb poques sessions, experimentaràs com lel teu benestar físic augmenta. Això només és el principi, ja que progressivament experimentaràs, a més a més, millores en el benestar emocional i mental. 

Fa un temps, no m’hauria plantejat practicar ioga. Al veure els beneficis que el meu propi cos experimentava, vaig continuar amb la meva pràctica. 

En els últims anys he realitzat centenars de sessions per les quals han participat més de cinc-cents alumnes i fins i tot he realitzat un retir sobre el ioga. 

A més de practicar ioga, també m’agrada 

M’agraden les coses senzilles, com pot ser un passeig a primera hora del matí.

Responsable ADRIÀ CABESTANY Finalitat: Recollida de les dades per l’enviament d’informació periòdica dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es preveuen cessions de dades, excepte per previsió legal. Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s’identifiquen en la informació addicional RGPDUE. Enviament de butlletins i comunicacions comercials Les dades dels clients, podran ser utilitzats per a l'enviament de butlletins - newsletters digitals o en paper, informant sobre ofertes o fets relacionats amb l’empresa, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: 
https://www.yogansun.com/nota-legal