Sessió de ioga gratis

a Tarragona

Vols sentir-te millor?


Millora el teu benestar físic, emocional i mental amb el ioga 

Apuntat a la sessió d’iniciació al ioga totalment gratuïta.

Descobreix com el ioga t’aporta més serenitat, energia i tranquil·litat.

A l’entrevista prèvia comentarem tots els detalls sobre com practicar el ioga amb total seguretat i sense complicacions.

Places limitades, reserva ara la teva plaça gratis. 

Aconsegueix gratuïtament la teva sessió d’iniciació al ioga al Cercle Gestalt de Tarragona. 


Reserva ara gratis la teva sessió de ioga de prova:

Testimonis:

A cada sessió de ioga, l’Adrià m’ensenya a escoltar i controlar la meva respiració, el meu cos i la meva ment. Estic aprenent a observar les necessitats del meu cos i el que em demana. A més a més, adapta les sessions segons les necessitats de cadascú sense afectar el ritme dels companys/es.

Fàtima Andreu

Educadora

Tenir una regularitat en la pràctica del ioga m’ha permès tenir un moment per mi en el meu dia a dia. Ara em sento molt millor amb el meu cos i puc fer moviments que abans no podia fer. A més, ha millorat la meva autoestima i gestiono millor els estats d’estrès.

 

Xavier Iborra

Autònom

Amb la pràctica del ioga la meva vida ha anat a millor, he tingut l’oportunitat de centrar-me en el present, en l’aquí i l’ara. El ioga em dóna pau a la vegada que a poc a poc vaig adquirint més seguretat i flexibilitat. Les sessions són de qualitat i pensades pel nivell que pot seguir cadascú.

Montserrat Serra

Educadora Infatil

El ioga em serveix pel meu autoconeixement i m’ajuda a regular els nivells d’estrès. El més emocionant i terapèutic és assistir a les sessions de l’Adrià perquè utilitza el ioga i els instruments, sent una combinació perfecta.

Jordi Salvador

Comercial

El ioga m’ha ajudat a alleugerir el mal de cervicals, em sento més tranquil·la, m’ajuda a dormir i a portar el dia a dia molt millor. Quan surto de les sessions sento un benestar i una gratitud que m’omple. En resum, el ioga m’ajuda a sentir-me millor amb mi mateixa i a tenir un millor estat de salut física i mental.

Tania Rodríguez

Tècnic de laboratori

Vine a provar la sessió de ioga

Places limitades, reserva ara:

Vine a provar la sessió de iogaNo ho dubtis més, reserva ara la teva

sessió de ioga gratis a Tarragona: