Apuntat a la sessió d’iniciació al ioga en benefici dels damnificats de la riuada d’octubre.  

Practica ioga en un lloc especial, la Cova de l’Espluga de Francolí. 

Les places de la sessió de ioga són limitades.

 Omple el formulari i reserva la teva plaça.

L’objectiu és recollir fons pels damnificats de la riuada, l’aportació mínima de 3€

Selecciona el botó blau, diumenge 24 a les 18h30:

 

Diumenge 24 de novembre, 18h30

Cova de la Vila, l’Espluga de Francolí

Organitzadors:

La riuada:

Testimonis:

A cada sessió de ioga, l’Adrià m’ensenya a escoltar i controlar la meva respiració, el meu cos i la meva ment. Estic aprenent a observar les necessitats del meu cos i el que em demana. A més a més, adapta les sessions segons les necessitats de cadascú sense afectar el ritme dels companys/es.

Fàtima Andreu

Educadora

Tenir una regularitat en la pràctica del ioga m’ha permès tenir un moment per mi en el meu dia a dia. Ara em sento molt millor amb el meu cos i puc fer moviments que abans no podia fer. A més, ha millorat la meva autoestima i gestiono millor els estats d’estrès.

 

Xavier Iborra

Autònom

Amb la pràctica del ioga la meva vida ha anat a millor, he tingut l’oportunitat de centrar-me en el present, en l’aquí i l’ara. El ioga em dóna pau a la vegada que a poc a poc vaig adquirint més seguretat i flexibilitat. Les sessions són de qualitat i pensades pel nivell que pot seguir cadascú.

Montserrat Serra

Educadora Infatil

El ioga em serveix pel meu autoconeixement i m’ajuda a regular els nivells d’estrès. El més emocionant i terapèutic és assistir a les sessions de l’Adrià perquè utilitza el ioga i els instruments, sent una combinació perfecta.

Jordi Salvador

Comercial

El ioga m’ha ajudat a alleugerir el mal de cervicals, em sento més tranquil·la, m’ajuda a dormir i a portar el dia a dia molt millor. Quan surto de les sessions sento un benestar i una gratitud que m’omple. En resum, el ioga m’ajuda a sentir-me millor amb mi mateixa i a tenir un millor estat de salut física i mental.

Tania Rodríguez

Tècnic de laboratori

Relaxació amb instruments:

Vine a col·laborar,

reserva ara la teva sessió de ioga

en suport dels afectats per la riuada, aportació mínima 3€.

 

Selecciona el botó blau, diumenge 24 a les 18h30: