Select Page

Vols saber qui sóc jo? I quina ha estat la meva trajectòria?

Hola! Sóc Adrià Cabestany.

Sempre he tingut clar que compartir benestar amb els altres era la meva vocació. Potser l’ansietat que he viscut ha estat el motor que m’ha portat a buscar formes per sentir-me millor.

He integrat en la meva vida les tècniques que més m’han ajudat a sentir-me en pau. Ara comparteixo eines sense complicacions a persones interessades perquè puguin portar-les fàcilment a la pràctica.

Però no sempre m’he sentit a gust. He patit estrès i, a vegades, les preocupacions m’han inundat.

COM VA COMENÇAR TOT


Casualment o no, després d’un viatge de mesos per tot Europa que va acabar amb amics a les illes gregues, vaig fer un retir de meditació de deu dies, totalment en silenci. Era l’octubre de 2010.

Des del meu total desconeixement de la meditació, vaig comprendre amb tots els meus sentits que la ment pot funcionar com una presó.

Em vaig adonar que la meva motivació per a l’autoconeixement personal era gran, tot i que fins ara no havia pres acció per aprofundir en aquest camp.

D’aquesta manera, vaig començar un viatge que em va portar al meu interior.

¿HI HA LLUM A LA FOSCOR?


Em vaig adonar que no em coneixia. Que feia coses sense saber per què. Sense adonar-me’n, ja estava una altra vegada navegant per internet.

Foscor.

Vaig contactar amb les meves pors i la meva soledat.

Vaig buscar i rebuscar i no trobava la pau.

¿COM ÉS LA TEVA MÚSICA INTERIOR?


Vaig canviar sovint de treball, de parella i de casa, no em sentia bé. Incapaç de gestionar el que estava vivint, em vaig refugiar darrere de les pantalles.

Aquestes adversitats em van despertar molta inseguretat.

La utilització del meu telèfon intel·ligent es va disparar. El feia servir en tot moment. El primer que feia en despertar-me i l’últim abans d’adormir-me.

APRENDRE A TOCAR INSTRUMENTS, COM EL HANDPAN, EM VA AJUDAR A SENTIR-ME MILLOR.

L’OPORTUNITAT DE SENTIR AGRAÏMENT

A més a més, vaig aprofundir en la pràctica del ioga. El suport per part de professionals que havien dedicat moltíssimes hores a aquesta disciplina, va marcar la diferència.

Posar-me en mans d’experts és el que va marcar la diferència.

Vaig transformar les meves pors en energia per al meu creixement.

La teràpia Gestalt ha significat un gran pas pel meu benestar. El vincle i el compromís amb el meu terapeuta ha estat un gran aprenentatge per a mi.

Amb el pas dels anys, segueixo comptant amb el suport de persones que m’acompanyen en el camí que estic recorrent.

Em sento molt agraït a totes aquestes persones.

VAIG DESCOBRIR QUE FA QUE ELS HUMANS SIGUEM ESPECIALS

Ara sóc més conscient de les meves necessitats. Em cuido més.

Si estic cansat, m’aturo.

Si m’emociono, no em jutjo.

Si m’estresso, utilitzo tècniques de relaxació.

M’envolto de persones a les que estimo i per les quals em sento estimat.

De vegades, si satisfacció no pel que faig, sinó pel simple fet de ser.

Actualment gestiono el meu centre de desenvolupament personal al tranquil poble medieval de Montblanc i ofereixo programes de formació en línia.

Em sento agraït de poder ajudar a les persones a retrobar el seu benestar.

EL MEU SOMNI ERA COMPARTIR BENESTAR I HO HE ACONSEGUIT.

Trobar a persones que m’han escoltat, que m’han vist amb una mirada sense judici, són les coses que més m’han ajudat en el procés que segueixo immers.

A cada pas que dono, tot i les recaigudes, sento més pau.

Utilitzant les eines que m’han ajudat, construeixo les sessions presencials i els programes en línia i posant a disposició aquests coneixements.

Tot això no hauria estat possible si no m’hagués deixat acompanyar pels experts, que ara són la meva font d’inspiració i motivació.

Gràcies a aquest aprenentatge fa cinc anys que estic acompanyant a persones a sentir benestar.

I POTSER ET PREGUNTES, EN QUÈ PUC AJUDAR-TE?

T’invito a gaudir de la relaxació amb música que dirigeixo:

Responsable ADRIÀ CABESTANY Finalitat: Recollida de les dades per l’enviament d’informació periòdica dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es preveuen cessions de dades, excepte per previsió legal. Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s’identifiquen en la informació addicional RGPDUE. Enviament de butlletins i comunicacions comercials Les dades dels clients, podran ser utilitzats per a l'enviament de butlletins - newsletters digitals o en paper, informant sobre ofertes o fets relacionats amb l’empresa, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: 
https://www.yogansun.com/nota-legal